Eyuplar İlkokulu
Eyuplar Köyü No261 Yalvaç/ISPARTA

VİZYON

Milli manevi değerlerini benimsemiş, kültürüne sahip çıkan, öğrenmeyi öğrenen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine ve çevresine saygılı, doğaya ve çevreye duyarlı, empatik düşünebilen, öğrenci olmanın bilincinde, iletişime ve paylaşıma açık, öz güveni ve sorumluluk bilinci yüksek, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

BAŞARILAR

2012-2013 Yılında mezun olan öğrencilerimizden 2 tanesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,2 tanesi Anadolu Lisesi,2 tanesi Anadolu İmam Hatip Lisesi,1 tanesi Anadolu Ticaret Meslek Lisesive 2 tanesi Anadolu Meslek Lisesini kazandılar.

Normal Eğitim

Kaloriferli